fb

het hele jaar geopend
dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur
Van 26 juni t/m 29 augustus zijn wij ook op zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur

Eten & drinken in ons restaurant, terras of tuin

eten en drinken

 

De Zeeuwse Rozentuin beschikt over een ruime sortering boeken over rozen, clematis en tuinen zodat u zich ongestoord kunt verdiepen in deze materie om tot een keuze te komen of om gewoon even lekker weg te dromen.

 De Zeeuwse Rozentuin beschikt over een terras en professionele keuken waar u de hele dag iets kunt nuttigen. Behalve verse koffie of thee met appeltaart hebben we ook een lunchkaart met diverse salades, soep en andere gerechten. Een grote sortering frisdranken, bieren en wijnen kunnen een bezoek tot een feest maken. ( 1,5 meter afstand hanteert)

high tea

Om in stijl te blijven kunt u een wandeling door de tuinen afsluiten met een echte Engelse High Tea. De High Tea bestaat uit etagères vol met zoete en hartige lekkernijen, allemaal 'homemade'. Dit alles wordt vergezeld met potten thee in de smaak die u wenst of koffie. Maak het extra feestelijk met een glaasje bubbels (cava of prosecco), eventueel op smaak gebracht met een crème de cassis of crème de mure (bramen likeur).

22,50 p.p. incl thee/koffie

( op 1,5 m afstand bep[erkingen)

terras, tuin, restaurant of oranjerie
lunchen

Tussen twaalf en twee is het mogelijk om een eenvoudige lunch te gebruiken. Diverse salades staan op onze kaart, samengesteld uit dagverse producten en afhankelijk de aanvoer ook een aantal warme lunchgerechten. Uiteraard schenken we hierbij, desgewenst een glaasje wijn of kunt u een keuze maken uit onze ruime sortering bieren.

Vanzelfsprekend hebben we een behoorlijk assortiment niet-alcoholische dranken waaronder diverse vruchtensappen zonder toevoegingen.

In de zomer zijn er ijsjes zodat ook de kinderen ( en hun ouders ) bij warme dagen iets te snoepen hebben.

groepen

Mocht u vragen hebben over de verschillende mogelijkheden, bel ons gerust. 

tel.nr. 0113-600361       dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur