fb

het hele jaar geopend
dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur

Agenda Activiteiten/Cursus

Agenda Activiteiten/Cursussen 2019

SNOEICURSUS ZATERDAG 9 MAART 2019.

Om rozen goed te laten bloeien is het o.a. nodig om ze vakkundig te snoeien. Veel mensen vinden dit een lastig en moeilijk karwei. Daarom organiseert de Zeeuwse Rozentuin op zaterdag 9 maart 2019 snoeicursussen. Gedurende een dagdeel van 10.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur worden stapsgewijs onder deskundige leiding u de kneepjes van het vak bij gebracht. Kosten: 20,00 p.p. (inclusief koffie bij aanvang en een drankje naar keuze met een klein hapje na afloop).  

 

WIJNPROEVERIJ VRIJDAGAVOND 5 APRIL EN 12 APRIL 2019. 

Gezellige wijnproeverij van verschillende wijnen. Elke wijn zal worden begeleid door een vers luxe hapje uit eigen keuken. U kan kiezen tussen deze datums met maximaal 30 personen per avond. U hoeft geen wijnkenner te zijn, wijnliefhebber is voldoende. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur. Kosten €25,50 p.p. (inclusief welkomst drankje). Opgeven tot 2 respectievelijk 9 april.   

 

 

muziek

We streven ernaar om jaarlijks een aantal muziekuitvoeringen te plannen in de tuin. Afhankelijk van de soort muziek kan dit op verschillende locaties plaats vinden. Soms ergens in de tuin onder de bomen, grotere gezelschappen, indien het weer het toelaat, in de theatertuin en anders in de orangerie, die volgens kenners over een fabuleuze akoestiek beschikt.

De muziekstijlen kunnen zeer divers zijn. Soms klassieke muziek, uitgevoerd door de Zeeuwse muziekschool of andere gezelschappen, al dan niet aangevuld met een koor maar ook kleinere jazz gezelschappen uit binnen- of buitenland. Maar ook solisten met eenvoudige begeleiding of kleine koren geven voorstellingen.

voor bedrijven
Vervolg Activiteiten/Cursussen 2019

FAIR 8, 9 EN 10 JUNI 2019 (PINKSTERWEEKEND)

De Zeeuwse Rozentuinorganiseert 8, 9 en 10 juni 2019 (Pinksterweekend) wederom een sfeervolle FAIR in de tuinen en gebouwen op haar terrein te Kats. Tegen het prachtige decor van de weelderige uitlopende en bloeiende rozenen frisgroene bomen en struiken worden door minstens 50 a 60 standhouders allerhande waren en diensten tentoongesteld en verkocht. Standhouders tonen de nieuwste trends en in de lommerijke laantjes en gebouwen worden mooie (streek)producten aan de man gebracht. er zijn ook exposanten die u laten proeven van hun producten en vindt u bij de brocante misschien het leuke tuinbankje of priëeltje waar u al zo lang naar op zoek bent. We streven naar een zo groot mogelijke diversiteit waarbij kwaliteit en orginaliteit hoog in het vaandel staan. De intieme sfeer en de uitbundige bloeiende tuin maken een bezoek aan deze FAIR en aan de rozentuin tot een feest. Bezoek de FAIR op 8, 9 en 10 juni 2019. Entreeprijs €5,00 p.p. Parkeren gratis. Kinderen tot 12 jaar gratis.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolg Activiteiten/Cursussen 2019
data en reserveren

Voor alle informatie en deelneming aan de activiteiten geldt dat het van belang is om onze website goed in de gaten te houden. Hierop zullen de diverse data verschijnen wanneer wat is. Mocht u onverhoopt vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen voor aanvullende informatie.

Activiteit 2019                Datum                               Tijd                                Prijs   

Snoeicursus                  zaterdag 9 maart        10.00-13.00 uur of      €20,00  
                                                                            14.00-17.00 uur