fb

het hele jaar geopend
dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur

Agenda Activiteiten/Cursus

Agenda Activiteiten/Cursussen 2019

ROZEN SNOEICURSUS ZATERDAG 7 EN 14 MAART 2020. 

Om rozen goed en rijk te laten bloeien, is het o.a. nodig om ze deskundig te snoeien. Vele mensen vinden dit een lastige en moeilijke klus. Daarom organiseert de Zeeuwse Rozentuin elk jaar een 3 uur durende snoeicursus waarin u onder deskundige leiding en stapsgewijs leert hoe de verschillende soorten rozen gesnoeid moeten worden. De cursus bestaat uit een theorie gedeelte (binnen) en natuurlijk een praktijk gedeelte (binnen en buiten) waarin u o.a. zelf aan de slag gaat. U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze en een kleine versnapering. U kan kiezen voor zaterdag 7 maart van 10.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur of voor zaterdag 14 maart van 10.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur. Kosten: €20,00 p.p. 

 

 

 

muziek

We streven ernaar om jaarlijks een aantal muziekuitvoeringen te plannen in de tuin. Afhankelijk van de soort muziek kan dit op verschillende locaties plaats vinden. Soms ergens in de tuin onder de bomen, grotere gezelschappen, indien het weer het toelaat, in de theatertuin en anders in de orangerie, die volgens kenners over een fabuleuze akoestiek beschikt.

De muziekstijlen kunnen zeer divers zijn. Soms klassieke muziek, uitgevoerd door de Zeeuwse muziekschool of andere gezelschappen, al dan niet aangevuld met een koor maar ook kleinere jazz gezelschappen uit binnen- of buitenland. Maar ook solisten met eenvoudige begeleiding of kleine koren geven voorstellingen.

voor bedrijven
Vervolg Activiteiten/Cursussen 2019

WIJNPROEVERIJ VRIJDAGAVOND 15 en 22 NOVEMBER 2019. 

Gezellige wijnproeverij van o.a. Zuid Afrikaanse (Constantia), Franse (Rhône), Italiaanse (Toscane) en Spaanse wijn(en). Wij adviseren u om voor aanvang een lichte maaltijd te nuttigen omdat elke wijn zal worden begeleid door een vers luxe hapje uit eigen keuken. U kan kiezen tussen 2 datums in november met maximaal 30 personen per avond. U hoeft geen wijnkenner te zijn, wijnliefhebber is voldoende. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur. Kosten €27,50 p.p. (inclusief welkomst drankje en koffie met brownie na afloop). Opgeven tot 3 dagen voor aanvang van de wijnproeverij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolg Activiteiten/Cursussen 2019
data en reserveren

Voor alle informatie en deelneming aan de activiteiten geldt dat het van belang is om onze website goed in de gaten te houden. Hierop zullen de diverse data verschijnen wanneer wat is. Mocht u onverhoopt vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen voor aanvullende informatie.

Activiteit 2019               Datum                           Tijd                              Prijs   

 


WIJNPROEVERIJ       15 NOV.                   19.30-??? uur           €27,50 p.p. 

WIJNPROEVERIJ       22 NOV. (VOL)          19.30-??? uur           €27,50 p.p.