fb

het hele jaar geopend
dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur

Agenda Activiteiten/Cursus

Agenda Activiteiten/Cursussen 2018

WIJNPROEVERIJ VRIJDAG AVOND 9 NOVEMBER 2018.

Op vrijdag avond 9 november is er weer een gezellige wijnproeverij van verschillende wijnen. De nadruk zal meer op de (zwaardere) op hout gerijpte witte, rode en dessert wijnen liggen. Elke wijn zal worden begeleid door een vers luxe hapje uit eigen keuken. U hoeft geen wijnkenner te zijn. Wijnliefhebber is voldoende. Kosten: 23,50 p.p. (inclusief welkomst aperitief). Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur.    

muziek

We streven ernaar om jaarlijks een aantal muziekuitvoeringen te plannen in de tuin. Afhankelijk van de soort muziek kan dit op verschillende locaties plaats vinden. Soms ergens in de tuin onder de bomen, grotere gezelschappen, indien het weer het toelaat, in de theatertuin en anders in de orangerie, die volgens kenners over een fabuleuze akoestiek beschikt.

De muziekstijlen kunnen zeer divers zijn. Soms klassieke muziek, uitgevoerd door de Zeeuwse muziekschool of andere gezelschappen, al dan niet aangevuld met een koor maar ook kleinere jazz gezelschappen uit binnen- of buitenland. Maar ook solisten met eenvoudige begeleiding of kleine koren geven voorstellingen.

voor bedrijven
Vervolg Activiteiten/Cursussen 2018

WIJNPROEVERIJ VRIJDAG AVOND 9 NOVEMBER 2018.

Op vrijdag avond 9 november (definitieve datum volgt binnenkort) is er weer een gezellige wijnproeverij van verschillende wijnen. De nadruk zal meer op de (zwaardere) op hout gerijpte witte, rode en dessert wijnen liggen. Elke wijn zal worden begeleid door een vers luxe hapje uit eigen keuken. U hoeft geen wijnkenner te zijn. Wijnliefhebber is voldoende. Kosten: 23,50 p.p. (inclusief welkomst aperitief). Inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolg Activiteiten/Cursussen 2018
data en reserveren

Voor alle informatie en deelneming aan de activiteiten geldt dat het van belang is om onze website goed in de gaten te houden. Hierop zullen de diverse data verschijnen wanneer wat is. Mocht u onverhoopt vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen voor aanvullende informatie.

Activiteit 2018/2019       Datum                               Tijd                             Prijs   

Wijnproeverij                vrijdag 9 november       19.00/19.30 uur - ?   €23,50